További termékeink
Termék kategóriák
Kínálat bővítését eredményező technológiai fejlesztés
 
A kedvezményezett neve: M&W Csavarbolt Kft.
A projekt címe: „Kínálat bővítését eredményező technológiai fejlesztés”
A szerződött támogatás összege: 6 172 460.- Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztéssel kizárólag eszközök kerültek beszerzésre, egyéb kapcsolódó projektelemek nem valósulnak meg. A Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye két legnagyobbnak számító településén és a megyeszékhelyen rendelkezik üzlettel. A beruházás a 3 üzlet közül a Kft. saját tulajdonában lévő nyírbátori üzlet területén valósult meg. A területi lefedettség miatt jelentős számú vásárlóval és többféle speciális problémával, egyedi igénnyel találkozik.

A fejlesztés alapvető célja az volt, hogy a Kft. az üzleteibe betérő vásárlók mindennemű kötőelemekkel, csavarokkal, egyedi alkatrészekkel és bármiféle egyedi megoldással kapcsolatos problémáját kezelni tudja, minden vevőjének minden igényét ki tudja szolgálni. Ehhez szükségesek a későbbiekben felsorolt berendezések, mert azok egymásra épülve, egymást kiegészítve a termelési folyamatban mindannyian részt vesznek. A beérkező anyagokat le kell tisztítani megmunkálás előtt. Ez a munkadarab lehet olajos (alkatrészmosó berendezés) vagy lehet rozsdás (homokfúvó berendezés). Amennyiben a munkadarab sajtolt és megmunkálás előtt szét kell szedni, melyet a présgéppel oldanak meg. Az elkészült munkadarabokat is ezzel rakják össze, ezen kívül a présgép egyedi méretű alátétek és tömítések gyártásához is használható. A megtisztított alkatrészt, vagy az ahhoz szükséges elemeket a marógéppel, vagy az esztergával alakítják a megfelelő méretűre. A marógép 210-550 mm nagyságú munkadarabot tud alakítani 36x16x35,5 cm nagyságban akár 90 fokos elforgatási szöggel is, az esztergával pedig maximálisan 1 m x 35 cm nagyságú munkadarab munkálható meg. A homokfúvó és a présgép működtetéséhez szükséges a nagy teljesítményű kompresszor. A köszörű a megmunkálás előtti, illetve az elkészült munkadarabok sorjázását, tisztítását végzi, ezen kívül a gépek működéséhez szükséges kések és pofák köszörülését, élezését is elvégzik. Egyes munkadarabok részeit nem oldható kötéssel kell egymáshoz rögzíteni. Erre alkalmas a hegesztő berendezés, mely többféle anyagon, többféle beállítással tudja ezeket a feladatokat ellátni. A berendezések megnövekedett energiaigényének kielégítéséhez megújuló energiát hasznosító berendezés vásárlása is tervezett, mellyel a megnövekedett gépkapacitás mellett sem nőnek meg a Kft. energiaköltségei. A termelési-szolgáltatási hozzáadott érték növelés a projekt termelési oldaláról abban jelenik meg, hogy egyedi, nehezen beszerezhető, speciális a közforgalomban nem, vagy csak nehezen elérhető termékeket tudjon a megfelelő kapacitással, saját eszközökkel saját tulajdonú telephelyen előállítani. A szolgáltatási oldal hozzáadott értékének növelése pedig a vevők 100 %-os kiszolgálási szintjének az elérését jelenti, mely igen ritka.

A beszerzésre került technológiák felsorolása: Bernardo KF60 marógép 3 tengelyes digitális útmérővel, szerszámokkal, alkatrészmosó berendezés 065/050 literes, Bernardo MKS 250 kombinált köszörűgép állvánnyal, csavarkompresszor CUBESD1010-270FTAC, Omicron TIG 200P AC/DC hegesztő-áramforrás homokfúvó szekrény 990 literes ipari (DJ-SBC990) prés 20 t hidro-pneumatikus (TY200002) Maximális terhelhetőség 20 tonna, Bernardo STANDARD 165 TOP univerzális esztergagép, Fronius Symo 10.0-3-M inverter, Recom-250 (250 W) polikristályos napelem panel.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2016.06.16.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00207
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Széchenyi 2020
Olfa termékek
mwcsavarshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 355,52 Ft
Abraboro termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem