További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az M&W Csavarbolt Kft.-nél
 
A kedvezményezett neve: M&W Csavarbolt Kft.
A projekt címe: „Termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés az M&W Csavarbolt Kft.-nél”
A szerződött támogatás összege: 9 264 654.- Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztéssel eszközök és egy vállalatirányítási program került beszerzésre, egyéb kapcsolódó projektelemek nem valósultak meg. A Kft. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye két legnagyobbnak számító településén és a megyeszékhelyen rendelkezik üzlettel. A beruházás a 3 üzlet közül a Kft. saját tulajdonában lévő nyírbátori üzlet területén valósult meg. A területi lefedettség miatt jelentős számú vásárlóval és többféle speciális problémával, egyedi igénnyel találkozik.

A projekt keretén belül az előző projekttel korszerűsített 25.62 - Fémmegmunkálás teáor szám alá eső tevékenységeket kívánjuk fejleszteni. Mivel ez a folyamat egy egyedi igényeket kiszolgáló gyártást jelent, így a több lábon állás miatt ezen tevékenység fejlesztése - látva az előző projekt sikerességét - mindenképp célszerű. A speciális igénnyel a társasághoz forduló vásárlók száma - mivel nem tömegtermékek előállításáról van szó - észrevehetően nem csökkent. Ebből a tevékenységből származó bevétel hozzájárul a megszokottól eltérő események - koronavírus járvány - gazdaságra gyakorolt negatív hatásaiból eredő hatások (pl.: a forgalom és ezen keresztül a bevételek csökkenése) tompítására, illetve ezen folyamatok hatásainak mérséklésére, így szinten lehet tartani a vállalkozás munkahelymegtartó képességét is. A megvalósított fejlesztés a fémmegmunkálási tevékenység technológiai fejlesztését - egyben megújulását - is jelenti, hiszen ezen tevékenység zavartalan működéséhez szükséges gépek beszerzésén túl az eddigi hiányzó eszközök megvásárlását is magában foglalta. A tevékenység végzéséhez használt precíziós eszközök munka közbeni feszültség vesztése (megállása) a munkadarab minőségi károsodásán kívül a vállalási határidő megtartását kockáztatja. Az áramfejlesztő berendezés teremti meg a termelés biztonságát, hiszen áramkimaradás, vagy áramszünet esetén is biztosítja a folyamatos munkavégzést. A targoncára a telephelyre érkező nagyobb gépegységek (munkadarabok) biztonságos mozgatása miatt van szükség. A kompresszor a jelenleg már meglévő, de sűrített levegő hiányában eddig nem használt eszközök (homokfúvó és a présgép) termelésbe állítása miatt volt szükség. A hegesztőberendezés a speciális anyagokból készült munkadarabok javítása, vagy az ilyen anyagokból gyártani kért speciális egyedi termékek készítése során szükséges. Egyes munkadarabok részeit nem oldható kötéssel kell egymáshoz rögzíteni. Erre alkalmas a hegesztő berendezés, mely többféle anyagon, többféle beállítással tudja ezeket a feladatokat ellátni. A berendezések megnövekedett energiaigényének kielégítéséhez megújuló energiát hasznosító berendezés került telepítésre, mellyel a megnövekedett gépkapacitás mellett sem nőnek meg a Kft. energiaköltségei.
A beszerzésre került technológiák felsorolása: 1 db MK 113-90-4 kompresszor, 1 db Jungheinrich EJC;M 13 típusú elektromos gyalogkíséretű targonca, 1 db WLDI-MÍG 300típusú hegesztőgép, 1 db TR-27 KV áramfejlesztő berendezés, 1 db 21080 Wp teljesítményű hálózatra termelő napelemes rendszer és 1 db szoftver licenszdíja Nagy Machinátor néven.
 
A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2021.07.20.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8.-20-2020-02981
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Széchenyi 2020
Széchenyi 2020
Olfa termékek
mwcsavarshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 411,33 Ft
Abraboro termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Metabo Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem